AAS ADVOCATUUR, AMERSFOORT

aas advocatuur is een advocatenkantoor met advocaten die hun roots in Amersfoort hebben. Wij zijn bewust geen groot kantoor, maar werken met twee advocaten. Ieder met een eigen gespecialiseerde praktijk op de rechtsgebieden die op deze website staan. Wij vinden direct contact en betrokkenheid bij uw zaak belangrijk. Een advocaat kiezen is namelijk voor een groot deel gebaseerd op vertrouwen. U geeft ons het vertrouwen uw belangen te behartigen en met die verantwoordelijkheid gaan wij graag zorgvuldig om.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de haalbaarheid van uw juridische vraag snel en op de juiste manier in te schatten. Soms is een "zetje" in de goede richting al voldoende, terwijl u op andere momenten meer inzet van ons zult vragen. Ons streven is altijd om gedurende lange(re) tijd een tevreden klantrelatie te behouden. Ons advocatenkantoor heeft daarom nauwelijks verloop in bestaande klanten. Voelt u zich natuurlijk niet verplicht om lang klant bij ons te blijven. Een keer onze dienstverlening ervaren is ook prima.

Stel uw juridiche vraag eenvoudig via het contactformulier (homepage) of belt u ons voor een kennnismaking:   033 - 445 0635

Onze aanpak

Wij realiseren juridische oplossingen voor onze cliënten die effectief zijn. Dat kunnen wij waarmaken, omdat wij goed luisteren naar onze cliënten en vaak net een vraag meer stellen dan voor de hand ligt. Het hebben van het veel gehoorde "meedenken met de klant" en een "no nonsense houding" zijn bij ons vooronderstelde uitgangspunten. Het begrijpen van onze cliënten en kennis hebben van de branche, zijn duidelijke speerpunten.

AAS advocatuur is in 2007 gestart in Amersfoort. Inmiddels weten veel ondernemingen hun weg te vinden naar ons advocatenkantoor. De meerwaarde van ons advocatenkantoor blijkt specifiek wanneer wij betrokken zijn bij het kiezen van de strategie, onderhandelingen, efficient benutten van de beschikbare middelen, preventief onderhoud, het geven van realistisch advies en het verwezenlijken van het in overleg bepaalde doel.

mr. Serge Smulders en mr. Hans van Dam adviseren en procederen voor u op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, vastgoed, incasso, intellectuele eigendom, bezwaar en beroep. Daar zit ook veel contracten werk bij en zelfs over algemene voorwaarden kunnen zij u gedegen advies geven. Het juridische werk kan flexibel in rekening worden gebracht. Altijd netjes gespecificeerd, op basis van een vast uurtarief, voor een vaste totaal prijs, op interim basis, of via het speciale juridische MKBAAS abonnement. Met dit laatste abonnement biedt aas advocatuur een "instap" mogelijkheid aan ondernemers of ondernemingen met maximaal 10 werknemers. Meer hierover valt te lezen op de specifieke pagina's op deze website.

Wij werken onder andere voor MKB bedrijven die actief zijn op het gebied van: Onderwijs, Medische apparatuur, Bouw & Vastgoed, Uitzendbranche, Verpakkingen, Internet verkoop, Reclame/Marketing, ICT, Consultancy, Recreatie en Vervoer. Ook werken wij voor relaties via doorverwijzers als: makelaars, notarissen, accountants en financieel dienstverleners.

Advocaten hebben het exclusieve recht om op te treden in zaken bij de rechtbank (boven € 25.000,=) en in hoger beroep zaken.