mr. A.A.S. (Serge) Smulders


smulders@aasadvocatuur.nl

Serge Smulders studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en begon in 1995 meteen in de advocatuur. Inmiddels beschikt hij over ruim 22 jaar juridische ervaring. In 2007 startte hij zijn eigen kantoor AAS advocatuur.

Serge heeft zijn roots in Amersfoort en koos daarom voor vestiging in deze stad. Zijn aanpak van juridische zaken kenmerkt zich als praktisch, doelgericht en deskundig. Van ingewikkelde kwesties krijgt hij juist energie. De afgelopen jaren heeft hij verschillende bestuursfuncties vervuld, hij is lid van diverse netwerkclubs en de "Vereniging voor Bouwrecht advocaten".

Serge adviseert graag mkb-ondernemingen en clienten op de rechtsgebieden waarmee het kantoor zich profileert.

Naast het juridische werk maakt Serge graag muziek (commerciele stockmuziek) en schrijft hij korte verhalen.

mr. W.J. (Hans) van Dam


vandam@aasadvocatuur.nl

Hans van Dam studeerde in 1996 af aan de Universiteit Utrecht in de richtingen Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht en Internationaal recht. Inmiddels heeft hij ruim 21 jaar ervaring in de juridische praktijk. In februari 2008 stapte Hans over naar de advocatuur en startte hij de samenwerking onder de naam AAS Advocatuur.

Na een aantal jaar in loondienst gewerkt te hebben in onder meer de letselschadepraktijk en de juridische advisering van vrij gevestigde medisch specialisten, trok in 2001 het ondernemerschap. Hans is als juridisch consultant en interim manager ruim 8 jaar voor grote ondernemingen en MKB werkzaam geweest. Daardoor is hij gewend om directies en managementteams met een interne blik te adviseren. Mede door zijn opleiding tot mediator (The Lime Tree) en opgedane ervaring in projectteams is het voor hem vanzelfsprekend ook de overlap met andere disciplines in zijn advisering mee te nemen. Hans is gespecialiseerd in Aansprakelijkheidsrecht en Contractenrecht en houdt van stevige onderhandelingen.

Hans is een groot autoliefhebber. Zijn vakanties brengt hij graag door in de wijngebieden van Frankrijk en Italië.