Onze aanpak

Wij realiseren juridische oplossingen voor onze cliënten die effectief zijn. Dat kunnen wij waarmaken, omdat wij goed luisteren naar onze cliënten en vaak net een vraag meer stellen dan voor de hand ligt. Het hebben van het veel gehoorde "meedenken met de klant" en een "no nonsense houding" zijn bij ons vooronderstelde uitgangspunten. Het begrijpen van onze cliënten en kennis hebben van de branche, zijn duidelijke speerpunten.

AAS advocatuur is in 2007 gestart in Amersfoort. Inmiddels weten veel ondernemingen hun weg te vinden naar ons advocatenkantoor. De meerwaarde van ons advocatenkantoor blijkt wanneer wij betrokken zijn bij "preventief onderhoud", advisering, onderhandelingen en het verwezenlijken van het gewenste resultaat in procedures. 

Wij werken onder andere voor MKB bedrijven die actief zijn op het gebied van Internet verkoop, Reclame & Marketing, ICT, Onderwijs, Uitzendbranche, Verpakkingen, Medische apparatuur, Recreatie, Vervoer, Vastgoed & Bouw. Ook werken wij voor relaties via doorverwijzers als: makelaars, notarissen, accountants en financieel dienstverleners. 

Advocaten hebben het exclusieve recht om op te treden in zaken bij de rechtbank (boven € 25.000,=) en in hoger beroep zaken.

Stuur een bericht